marți, 13 ianuarie 2015

Anunturi ziare nationale

Cine si-ar fi imaginat altadata ca de acasa sau de la birou poti posta un anunt intr-un ziar national? Cine si-ar fi inchipuit ca nu trebuie sa mai faci un drum in oras, sa stai la ghiseul unul ziar local, pentru ca acesta sa-ti intermedieze publicarea unui anunt intr-un ziar national? Cine ar fi crezut ca doar, cu cateva clickuri, iti poti publica anuntul dorit fara ca nimeni sa ti-l truncheze sau sa-ti faca diverse retusuri pe el?
Anunturi ziare nationale este un site care ne ajuta pe toti, incepatori sau avansati in arta calculatoarelor sa ne publicam anuntul dorit, astfel incat acesta sa fie vazut de o tara intreaga.
Astfel, daca doresti sa faci o achizitie, sa inchiriezi, sa cauti un serviciu, sa-ti cauti jumatatea sau sa spui La multi ani cuiva, nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa intri pe site-ul http://www.anunturiziarenationale.ro/ si de aici totul se rezuma la cateva clickuri.
Eu am ales sa public anunturi in ziarul Adevarul pentru ca am publicat chiar in acest ziar o serie de anunturi si am fost extrem de multumita de serviciile pe care le ofera.
Anuntul apare in maxim 24 de ore si mai poti prinde si o oferta prin care la 5 aparitii platite poti primi una gratis.
Prin urmare, intri pe site, alegi rubica in care doresti sa-ti apara anuntul, introduci in caseta textul dorit a fi publicat, editiile in care vrei sa apara anuntul, apezi pe butonul Claculeaza pentru a vedea costul serviciului prestat si cu unltim click pe butonul Publica anuntul, acesta a plecat catre publicare. Nimic mai simplu!
In plus, poti primi ziarul in care se publica anuntul, poti alege singur zilele in care doresti ca acesta sa apara si poti efectua chiar plata prin SMS daca valoarea auntului nu depaseste suma de 100 lei.
Daca mai confirmi si plata anuntului pana la ora 14 in aceeasi zi, anuntul va aparea in editia de a doua zi sau chiar in prima editie libera a ziarului Adevarul.

Un comentariu: