luni, 28 aprilie 2014

Compania DDD - Veni, vidi, vici gandacii de bucatarie




A fi sau a nu fi gandac, aceasta-i intrebarea.
Daca as intra in mintea unui gandac, poate ca stomacul ar fi organul decizional si as trai cu gandul ca fuga scapa turma. Cine nu si-ar dori sa manance gratis si sa o zbugheasca instantaneu atunci cand cineva apare prin preajma?
Generatia care a trait pe vremea regimului comunist a fost marcata de aceste lighioane cu picioare subtiri si burti pline care intrau prin cele mai mici gauri ale dulapurilor din bucatarie si-si faceau cuib oriunde oamenii reuseau sa agoniseasca ceva. Cine nu-si aduce aminte cate solutii cautam impotriva lor si cat de rezistenti erau in fata tuturor prafurilor si lichidelor pe care le incercam pentru exterminarea speciei? Cine nu are repulsie si acum cand isi aduce aminte cum lighioanele ieseau din punga cu faina din care vroiai sa-i faci copilului tau o clatita? Si cine nu-i uraste si acum atunci cand isi aduce aminte cum isi faceau cuib in coltucul de paine pe care-l obtineai cu greu pe o cartela?
Se vede insa treaba ca acesti gandaci de bucatarie nu stiu sa traiasca in democratie si considera ca in continuare se pot ascunde prin colturile bucatariei mele. Zilele trecute am zarit in coltul bufetului de bucatarie un exemplar de gandac de bucatarie de toata frumusetea (daca se poate spune asa). Toate cosmarurile mele s-au reactivat si toata ura pe care o nutresc fata de ei s-a transformat in dorinta de a le extermina specia. Ei bine, au trait excelent pe vremea in care noi traiam rau. A sosit insa si vremea schimbarii si cum roata se invarte intotdeauna, a venit momentul razbunarii.
Si pentru ca razbunarea trebuia sa poarte un nume, acesta se numeste Compania DDD. Cei de aici s-au gandit la absolut tot ce trebuie facut pentru ca gandacii de bucatarie sa fie exterminati. Completarea simpla a unei cereri de estimare sau un scurt apel la 0219662 reprezinta drumul catre fericire. Vizita celor de la Compania DDD va fi ultimul drum al gandacilor in casa dumneavoastra. Serviciile Companiei DDD sunt garantate de detinerea certificatelor ISO 9001, ISO 14001 si de Autorizatiile emise de DSP, DSV si Politie. Am sunat, au actionat, au exterminat...un veni, vidi, vici al Companiei DDD.
A fi sau a nu fi gandac...daca ar avea creier, ar fugi cat ai spune DDD!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu