sâmbătă, 17 mai 2014

Danone - o dragoste ce dureaza de 15 ani

Au trecut 15 ani de cand Danone exista si simt ca parca i-am cunoscut produsele dintotdeauna. M-am obisnuit ca iaurturile Danone sa faca parte din viata mea, in mod obisnuit si fara sa ma gandesc nicio secunda ca ar putea lipsi, asa cum nu m-as putea gandi ca as putea trai fara aer sau fara apa.
Si pentru ca orice firma care se respecta are si un site, nici Danone nu putea face exceptie de la regula, asa ca http://www.danone.ro/ este reprezentativ pentru absolut tot ceea ce inseamna DANONE.
Sa nu va ganditi ca site-ul contine doar poze cu produse si eventual niste valori nutritionale. Dimpotriva! Veti fi uimiti de grija si meticulozitatea cu care a fost construit acest site. Fiecare sectiune contine informatii extrem de utile si care ma fac sa ma gandesc ca undeva acolo, in spatele cutiilor cu iaurturi stau niste oameni care chiar se gandesc la vietile noastre.
UMANISMUL, DESCHIDEREA, APROPIEREA si ENTUZIASMUL sunt elementele cheie care caracterizeaza principiile dupa care se guverneaza cei de la Danone. Ei, chiar imi place acest aspect!
Tot pe site-ul http://www.danone.ro/ veti gasi informatii despre laptele din care se face iaurtul mult iubit, cat si despre drumul calitatii. Nu-i asa ca nu vedeti astfel de informatii prea des? Imi place aceasta parte a site-ului si imi dau seama Danone chiar se gandeste la noi. Ei bine, cei de la Danone nu ascund nimic si joaca doar cu cartile pe fata...cinstit si corect, asa cum trebuie sa fie orice firma de pe piata.
Si pentru ca trebuie sa ne gandim si la sanatatea noastra, Danone ne ofera informatii utile despre un stil de viata sanatos si despre sanatatea noastra ce vine din interior. Nu-i asa ca va simtiti protejati?
Ei, dar partea cea mai placuta a site-ului Danone o reprezinta vitrina cu produse. Fel si fel de iaurturi va asteapta sa le vizualizati si apoi sa le cumparati. Personal ador iaurtul Danone de baut natur pentru gustarea de la serviciu, dar si iaurtul Danone mic dejun cu fulgi de cereale sau cu fulgi de porumb pe care le mananc la micul dejun.
Un singur lucru poate ar fi bine de adaugat pe site si anume preturile recomandate.
Inchei prin a ura LA MULTI ANI, DANONE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu