sâmbătă, 17 mai 2014

Daca Danone nu ar fi existat, ar fi trebuit inventat

Stiu, pentru unii poate parea exagerat, dar afirm sus si tare ca daca Danone nu ar fi existat, atunci ar fi trebuit inventat.
Pentru cine nu cunoaste inca produsele Danone, desi ma indoiesc foarte mult ca poate exista o astfel de persoana, siteul Danone vorbeste de la sine.
Am ramas chiar eu uimita sa vad multitudinea produselor prezentate in sectiunea Produse. gama de produse Activia, Actimel, Danonino, Danone, Casa buna, Oikos, Cremosso, Danone Disney, Danette, Savia si Traditii se prezinta in toate formele si pentru toate gusturile.
Imi place foarte mult ca in aceasta sectiune poti vizualiza fiecare produs in parte si ii poti cunoaste valorile nutritionale.
Recunosc insa cu mana pe inima ca desi in perioada de post consum foarte des produsele Savia, dar nu am stiut ca sunt facute tot de Danone. Danone Savia este o sursă excelentă de proteine vegetale, nu conţine grăsimi saturate, nici colesterol sau lactoză, fiind recomandată tuturor persoanelor care ţin post sau au intoleranţă la lactoză. Mai vreti vreo dovada ca Danone se gandeste la noi chiar si in perioada de post?
Un alt lucru care-mi place la acest site este faptul ca exista o sectiune unde poti adresa intrebari companiei. Mai mult decat atat, poti citi raspunsuri date deja altor persoane, fapt care demonstreaza transparenta totala.
Si pentru ca tot imi plac concursurile, am gasit tot pe site si sectiunea dedicata concursurilor. Ei da, chiar imi place si mai mult de voi acum.
As avea insa o sugestie pentru site si anume aplicarea unui fel de chestionar, in care vizitatorii sa fie implicati in votarea produselor Danone. Ar fi un lucru benefic pentru companie, atat in cunoasterea produselor preferate de consumatori, cat si pentru promovarea sau imbunatatirea produselor aflate pe locurile de la sfarsitul clasamentului.
La multi ani Danone, sa ne traiesti in stilul de viata sanatos in care ne-ai obisnuit!

Un comentariu: