miercuri, 20 iunie 2018

Campanie BUZZStore testare produse aparat de ras Gilette Venus Breeze

Am primit kitul de testare de la BUZZStore si Gillette Venus Romania
Kitul contine:
-2 aparate de ras Gilette Venus Breeze, unul pentru mine si unul pentru prietena mea,
- 1 geanta pentru cosmetice,
- 2 flyere cu informatii despre produs,
- ghidul de BUZZ.
Se spune ca o zeita are picioare fine ca matasea si incredere in epilatul fin, precis, gata de luat oriunde.
Venus incurajeaza toate femeile sa-si descopere zeita interioara - sexy, increzatoate si lipsita de griji.

Sincera sa fiu, nu ma asteptam ca aceste aparate de ras sa fie diferite fata de altele pe care le-am folosit pana acum. Dar s-a demonstrat faptul ca ideile preconcepute sunt gresite. 
Am fost pusa in situatia in care a trebuit sa fiu prezenta la o intalnire care presupunea sa ma imbrac in rochie sau fusta. Toate bune si frumoase, rochia pregatita, pana cand mi-am dat seama ca nu sunt epilata. Si cum timp nu mai aveam, am trecut la epilatul cu Gilette Venus Breeze. Pot sa spun ca am ramas uimita de faptul ca, la contactul cu apa, aparatul Gilette Venus Breeze a format o pelicula usoara si alunecoasa care mi-a dat senzatia de racorire si prospetime. Aparatul de ras Venus Breeze etse prevzaut cu capete care se pot schimba, manerul putand fi astfel refolosit. Forma ovala a aparatului incorporeaza trei lame Gilette, asezate progresiv intre benzile protectoare si lubrifiante. 
In doar cateva minute, picioarele mele au devenit fine ca matasea, iar eu am reusit sa plec la intalnire sigura pe mine, fara absolut nicio grija.
Si pentru ca imi place sa impartasesc cu prietenele mele toate lucrurile bune care mi se intampla, am oferit unei prietene dragi un aparat de ras Gilette Venus Breeze. Dupa ce l-a folosit, prietena mea a ramas foarte incantata de el, spunandu-mi ca l-a folosit la dus, iar epilatul a devenit si pentru ea un lucru placut, care nu mai presupune alocarea de mult timp pentru aceasta activitate.
Prin urmare, aceasta campanie a fost una deosebit de placuta si de eficienta in acelasi timp. Acum pot pleca oriunde, luand dupa mine aparatul de ras Gilette Venus Breeze, fara griji legate de faptul ca niste fire de par imi pot strica o intalnire sau chiar o vacanta.
#buzzvenusbreeze #venusbreeze 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu