joi, 4 iunie 2020

Campanie BUZZStore testare Cheerious OVĂZ

În cadrul campaniei organizate de BUZZStore România și Nestle am fost aleasă să testez pachetul care a conținut o pungă cu cereale Nestle Cheerious OVĂZ și OVĂZ MĂR și SCORȚIȘOARĂ. Am fost foarte încântată de primkirea pachetului de testare, în primul rând pentru că nu cunosc pe cineva până acum căruia să nu-i placă cerealele și în al doilea rând pentru că știam că Cerealele Nestle Cheerious OVĂZ sunt potrivite pentru micul dejun în diferite combinații cu lapte cald sau rece, iaurt, iere, se minte sau fructe.
Și pentru că Nestle se gândește și la sănătatea noastră, am aflat că ingredientele sunt atent selecționate, după cum urmează: făină integrală de ovăz (91%), zahăr, amidon din grâu,  substanță minerală (carbonat de calciu), sare, sirop de zahăr invertit, corector de aciditate (fosfați de potasiu), melasă din trestie de zahăr, ulei vegetal de floarea - soarelui, antioxidant (extract bogat în tocoferol), substanță minerală (fier), vitamine (C, B3, B5, B2, B6, B9, D). Poate conține lapte și varietăți de nuci.
Încă din primele zile, cerealele Nestle Cheerious OVĂZ au devenit nelipsite de la micul dejun și trebuie să recunosc faptul că pe primul loc au fost cele simple, apoi cele cu OVĂZ MĂR și SCORȚIȘOARĂ.
În familia noastră combinația ideală, după toate încercările a fost cea cu lapte cald, pentru că ne-a reamintit de gustul copilăriei.



Am aflat apoi despre beneficiile acestor cereale și anume:
- au un conținut de 91 % cereale integrale;
- constituie sursă de fibre;
- au 3 g de zaharuri într-o singură porție.
Prin urmare, testarea aceasta a fost sănătoasă, savuroasă și a transformat perioada de stat în cază din vremea pandemiei într-o perioadă mult mai placută.
#buzzcheerios #noilecheeriosovaz #nestlecerealeintegrale #choosewholegrains
por care preferă un gu
puțin dulce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu