miercuri, 1 august 2018

Campanie BUZZStore testare produse Avon

Am fost din nou norocoasă pentru că am fost aleasă să fac parte din echipa de testare AVON TRUE Nutra Effects organizată de BUZZStore și Avon Space
Kit-ul de testare a ajuns deja la mine și conține:
- un ulei de curățare AVON TRUE Nutra Effects,
- un elixir pentru ten AVON TRUE Nutra Effects Active Moisture,
- o cremă hrănitoare AVON TRUE Nutra Effects Miracle Glow,
- o gentuță Bon Voyage 2 în 1,
- 10 cataloage de produse AVON,
- 10 mostre produs pentru prietenele mele,
- 10 flyere cu sfaturi de îngrijire a tenului de la AVON,
- ghidul de BUZZ.Având în vedere că vara toridă abia începe, am așteptat cu nerăbdare să testez tendințele fierbinți cu uleiuri prețioase pe care le-am primit.

Elixirul pentru ten AVON TRUE Nutra Effects Active Moisture.
Elixirul pentru ten are proprietati de regenerare, continand 5 uleiuri pretioase si vitamina E:
Am folosit elixirul seara, pentru ca acesta sa actioneze pe timpul noptii si am avut surpiza ca dimineata tenul meu sa fie hidratat, fara sa aiba acea tenta de oboseala din cauza trezitului devreme. Formula usoara pentru absorbtie rapida nu incarca pielea, astel incat tenul este curat dimineata, fara nicio urma de pete grase. Elixirul pentru ten AVON TRUE Nutra Effects Active Moisture are proprietatea de a hrani pielea in profunzime, de a reda aspectul ferm si sanatos al pielii si de a reda stralucirea pielii.
Acesta actioneaza datorita celor 5 uleiuri pretioase, cu formule usoare, hranind pielea in profunzime si redandu-i aspectul sanatos si ferm. Uleiul de Babassu creste productia de colagen, uleiul de fructul pasiunii creste productia de elastina, uleiul de Marula calmeaza, uleiul de cafea verde hidrateaza iar uleiul din seminte de in consolideaza bariera de proectie a pielii.
Ceea ce este foarte important de spus este faptul ca acest produs nu contine parabeni.Uleiul de curatare AVON TRUE Nutra Effects pentru piele delicata si demachiere cu o formula concentrata care se transforma din ulei in lapte demachiant mi-a oferit o noua surpriza. Am constatat facptul ca in afara ca reuseste sa curete tenul eficient, indeparteaza orice tip de machiaj si ofera luminozitate naturala.


Am testat apoi crema hrănitoare AVON TRUE Nutra Effects Miracle Glow.
Cele 5 uleiuri prețioase pentru hrănirea tenului s-au dovedit a fi combinația perfectă care putea conferi unei creme proprietățile necesare pentru a deveni dependentă de ea. Faptul că doar după câteva aplicări efectul de hidratare al tenului a fost vizibil, m-a convins că nu trebuie să-mi lipsească din ritualul zilnic de îngrijire. 


Si pentru ca nu puteam pastra toate acestea pentru mine, am prezentat aceste produse extraordinare si prietenelor mele, oferindu-le cataloage de produse AVON, 10 mostre produs, 10 flyere cu sfaturi de îngrijire a tenului de la AVON.


Am ramas foarte incantata de aceasta campanie, de produsele primite si de calitatea lor, pe care le recomand tuturor prietenelor mele.
#buzzAVON #nutraeffects #avonskincare #avontrue#miracleglow

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu