joi, 12 iunie 2014

Cum m-a convins ROMADA să mă mut de la bloc la casă

Am visat de mică că voi avea o casă prin acoperișul căreia să pot vedea stelele. Casă nu am avut, dar asta nu m-a împiedicat să privesc stelele noaptea, de la fereastra micuței mele camere din apartamentul micuț de bloc construit pe vremea comuniștilor.
Doar noaptea aveam liniște, pentru ca ziua să stai la bloc e un adevarat calvar: vecinele sunt într-o goană continuă pe scările pe care le torturează cu tocurile înalte și ascuțite, deoarece au întârziat la serviciu, copiii de la etajul trei coboară la joacă încălțați cu rolele încă din casă, vecinul de la doi bate șnițele pe fundul de lemn așezat pe gresia din bucătărie, iar vecina de la etajul întâi mă inundă mereu, deoarece atunci când spală rufe la mașina de spălat al cărei furtun de evacuare dansează prin baie, îi place să vorbească la telefon și nu aude nici măcar atunci când mai am puțin și îi scot ușa din țâțâni.
Toate astea m-au făcut să mă gândesc să-mi construiesc o casă, acolo unde nimeni să nu mă deranjeze și unde aș putea privi liniștită stelele copilăriei mele.
Dar cum zicala „Să ai un acoperiș deasupra capului” nu-i doar vorbă-n vânt, am început să-mi imaginez cum va arăta casa mea, pornind de la acoperiş. Dar cum aş fi putut să mp hotărăsc ce anume să-mi stea deasupra capului? Auzisem de ţiglă metalică, dar şi de ţiglă cu rocă vulcanică şi de ţiglă cu piatră. Dar oare n+ar fi mai bună ţigla cu acoperire de piatră? Pe care să o aleg? Eram atat de indecisa...
În căutările mele, am găsit ROMADA acolo unde visele mele au început să prindă contur. Ei bine, m-a fascinat tipul de acoperiş ruukki ROMADA care reuşeşte să îmbine clasicul cu modernul. Profilul acestui acoperiş aminteşte de tabla fătuită tradiţional păstrând în acelaşi timp un aer modern. Cine nu şi-ar dori un acoperiş cu termen de garanţie de 50 de ani pentru performanţele tehnice?
 
Și pentru că trebuie să-mi împlinesc visul de a vedea stelele stând în pat, am găsit tot pe acest site fereastra pe care mi-am dorit-o o viață întreagă. Fereastra fakro ROMADA este absolut exact ceea ce am visat încă de mică. M-am îndrăgostit iremediabil de această fereastră, pentru că o visam încă de mică și o știam încă de dinainte de a o vedea prima dată.
 

Găsiți la ROMADA tot ce vă poftește inimioara în materie de ferestre:
- ferestre: cu articulare mediană, cu dublă articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterală, de acces pe acoperiş, tuneluri de lumină şi ferestre de evacuare a fumului,
- accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare şi interioare, jaluzele, sisteme de automatizare.
- scări de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice şi pantograf oferind o paletă largă din fiecare gamă de produse,
- folii anticondens,
- sisteme solare.
Pentru cei mai avangardiști, am găsit tabla tip țiglă novatik de la ROMADA care va reuși, cu siguranță, să îmbine culorile preferate cu siguranța unui acoperiș eficient și solid.
Nu ezitați dragi prieteni să alegeți ROMADA. ROMADA este cunoscută ca una dintre firmele reprezentative din piaţa de sisteme de învelitori metalice şi aceasta datorită cărţii sale de vizită: calitate, preţ, promptitudine. ROMADA este distribuitor autorizat pentru RUUKKI, GERARD, MEGAPROFIL, FAKRO si VELUX.
Pe mine ROMADA m-a convins, după 40 de ani, să-mi fac casă, pornind de la oferta plină de interes pe care o afișează pe site-ul său și ajungând până acolo unde mi-am putut îndeplini visul din copilărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu